Sevil1996 Bugün az hareket ediyor sabah etti az önce birazcık kıpırdama oldu bir de bir yerde toplanıyor iki gün önceki gibi güçlü değil bu durum korkuttu beni doktor kontrolüm 32. Hafta erken mi gitsem beklesem mi ? 😞
Uzunkirpik Sevil1996 kıpırdadıysa sorun yok diye düşünüyorum. Bende 32+4 deyim minnoş öncekilere göre az hareket ediyor . Sayıyorum hareketlerini 10 u geçerse iyi
Cylnglsn Sevil1996 bazen arkasını dönmüş olabiliyor o zaman az hareket ediyor gibi hissediyoruz hareket hissettiysen sorun yoktur 31 32 33 çok aktif olucak ☺️
Safie2020 Uzunkirpik nasıl satıyorsunuz acaba bende 38+2 yım az hareket ediyor bugün daoktora gitsem mi bikemeidm korkuyorum
Uzunkirpik Sevil1996 günde tek 10 hareket etmesi yeterli . Hatta benim doktorum prof. 3 bile yeterli dedi . Hareket ettiyse korkma su iç bol bol. O da dinleniyor uyuyor :))
Sevil1996 Cylnglsn hissrtim yarım saatte 7 kez hareket etti birde karnımı izliyorum bazen böyle şişirdiğini görüyorum o da sayılıyor mu hareketten tekme değil de böyle geriliyor kayıyor gibi
Uzunkirpik Cylnglsn her bebek farklı . Bende 28 29 30 da çok hareketini hissettim ve aşırı hareketliydi karnımdan çıkacak gibi şimdi 32 deyim daha sakin . Yer daralıyor kendini doğuma hazırlıyor ondan diye düşünüyorum
Cylnglsn Uzunkirpik olabilir bizde bugün 34 olduk biraz az hareket var uyuyor muhtemelen bu haftalarda daha fazla uyuyorlarmış öyle okumuştum