Betusbetus Gebelik sekeri cikanlar 1. Saat tokluk degeri ile 2. Saat tokluk değerini ölçen oldu mu acaba değerleriniz nasıldı? Bir de doktorunuz kaç olması gerektigini söylüyordu?
limonvari Betusbetus benim doktorum ilk bir saat önemli diyor. Açlık en fazla 95 tokluk en fazla 140 diyor🌸
Betusbetus limonvari Benimki ilk bir saatte 120yi gecmemesi gerekiyor diyor. Benim 135 cikti insülin baslayabiliriz dedi hatta. Siz hic konustunuz mu doktorunuzla bu konuda?
Sekerelis Betusbetus İlk saat 140 ikinci saat 120 altı olması gerekiyor, 135 ile insülin başlanmaz bence siz doktorunuzla tekrar konuşun
limonvari Betusbetus endokrin doktoruna da gidiyorum ben. 140 olcak dedi Max tokluk. Ben ara ara 160 lari gördüm o yüzden 4 doz insülin başladı. 140 larda gezseydi full başlamazdi insülin☺️ siz isterseniz başka bir doktora görünün. 120 tokluk şekeri için düşük çünkü. Sinir 140
Betusbetus limonvari Muhtemelen öyle yapacagim, su an dikkat ediyorum yediklerime ve hareketlerime normal cikiyor. Bu sekilde devam edecegim