Laz53_ Kime zıt olursan huy olarak ona benzer diyip duruyolar bana diyene bile sinir oldum okadar diyim sizde durum.ne oldu
iremnur_17 Valla kaynanama çok sinir olmuştum ilk doğduğun da ona benziyordu şiş olduğu için şimdi bana benziyor 😇
Laz53_ momofmychildren ben az huylaniyim.karsimdakinden sinir oluyorum kocama bile yeri geldiği zaman valla bu düşünceye bile sinir oluyorum çocuk benzicek diye Allah korusunda ne biliyim boş boş konusuyorlar cevremdekiler
Laz53_ Alparslanmom__ uçan kuşa sinir olucak az kaldı valla millet ne mutlu hamilelik geçiriyor bide bana bakiyom tövbe estağfurullah biseyim ya
CokCahilsinKeskeOlsen Laz53_ vallahi aşağı yukarı huylar bellidir kendi aile içinde bu huylardan biri illaki vardır hatta bir sevmediğimiz insanda da aynı huy da olabilir Ben inanmıyorum ya kendini çocuğum açısından söylesem tüm aileden bir huyu almış iyi kötü şimdi sinir olduğum birine benzetsem mesela zaten bu benim yakın çevremde ailemde olan bir huy
Liv3652 Laz53_ normal de çok inanmam böyle şeylere ama halasıyla görüşmüyoruz ona benzetiyorlar bende o zaman ‘HİÇ NE ALAKALARI VAR AYOL İKİSİNİN GİRTLAGİM OYNAMAYA BASLADİ BAK SİNİRDEN ‘ diyorum 😂
Bedihauslu Laz53_ valla ben hamileyken kızıma gorumceme sinir oluyordum huyu suyu herseyi gorumcem tipi kaynanam benden hiç birsey almamış
E_Duha Laz53_ normalde bu duruma pek inanan biri değilim ama yengemin doğuma girdiği gün abim ve kız kardeşim resmen iki kedi gibi birbirlerine terslendiler ve şuan yeğenim sac renginden tutun herşeyine kız kardeşime benziyor yengem abim kumraldır kız kardeşm doğuştan kızıl 👩🏻🦰 ve sürekli çatık kaşlıdır hatta herkes onu benden büyük sanıyor yeğenim uyurken bile çatık kaşlı abim ben ona çok zırt oldum o yüzden kızım ona benzedi diyo herkese yengem de ben kızmıyordum ama benziyor evet diyor 😅😅😅
Laz53_ E_Duha kız halaya benzer derler ama sizinkide abartı oluş 😀😀😀😀bende inanmıyorum ama böyle sizi okudukça inanicam heralde polyana gibi gezicem heralde