Eli0-fffffff Merhaba kızlar son aya girdik 36. Haftadayız bugüne kadar mide bulantım hamilelik boyunca neredeyse hiç olmamıştı. Son ayda bulantı normal mi yaşayan var mı bilgisi olan lütfen yazsın
dogurangaplumba Eli0-fffffff Canım benimde olmaya başladı bulantım yediklerine dikkat et doktorundan ilaçta isteyebilirsin gece uykumdan bulantiyla uyanmaya başladım zaten ilaçlarla kesmiştik bulantıyı tekrar olmaya başladı yine ilaca devam ederim diye düşünüyorum
Eli0-fffffff dogurangaplumba ayy hangi ilacı kullanıyorsunuz ve doktor hangi sebeplerden olduğunu söyledi mi size
_almirasmom dogurangaplumba ya bulantı genelde dogum belırtısı derler ama bende 26 haftalıgım 2 gundur sabahları ne yesem mıdem bulanıyo asla hamılelıklerımde bulantım kusmam olmamıstı😞
dogurangaplumba _almirasmom kaçıncı hamileliğiniz bilmiyorum ama her hamilelik farklı oluyor ben ilk kızımda doğumda bile kusuyordum ama bunda ilaçla kestik bulantıyı geceleri tekrarlamaya başladı doğum belirtisi 2 gün sürmez diye düşünüyorum haftanız küçük zaten yediklerinize dikkat edin ne yiyince oluyor takip edin