Susulenka Kızlar ben şu an 10 haftalık hamileyim ama benim meme uçlarım neredeyse hiç yok yani dümdüz gibi bunun için yapmam gereken bir şey var mı acaba
Ea_aylms6 Susulenka bende böyle post açmıştım ama herkes meme ucunu uyarma erken soğuma sebep olur dedi. Doğumdan sonra bebek emdikçe çıkıyormuş ve bebeğin meme ucuyla ilgisi yok kahverengi kısmını emecek dediler
_almirasmom Susulenka haftanızda cok erken ne ıcın acele edıyorsunuz ? Vucudunuz zamanla kendısı zaten goguslerı uyarıcak
Adenala Susulenka Benim de dümdüz lansinohun silikon ucunu kullanıyorum zamanla bebek emdikçe çıkar sanırım
sedseda Susulenka canım benim de yoktu doğum yapalı üç ay oldu lanainohun Bi apartı var onu aldım vakumluyor çıkarıyor öyle öyle emzirdim birkaç gün sonradan zaten kendiliğinden çıktı artık 3 aydır çok güzel emziriyorum
Cemre44 Benimde kafama takılan bi şey özellikle yattığımda meme ucum içe gömülüyor. Sizinki de öyle mi? Normal durduğumda hafif çıkıyor tabi ama
Cemre44 Ea_aylms6 çok garip kimsede böyle bi şey görmemiştim. Çok kilo aldıl verdim göğsüm deforme oldu onunla alakalı diye düşünüyorum ben 😢
sedseda Tabi bunu doğumdan sonra kullanin ben hamileyken hiçbir şey yapmadım meme ucunu uyarmayin erkenden