Ceylankarakus İki gündür geceleri uykudan uyandıracak derece de ağrım oluyor ve beraberinde karın ağrım da var ishal gibi ama tamda çözemedim 32. Haftamdayim erken doğum riskim de. Var yasayanlar varmı ne iyi gelir yada napmaliyim
Ceylankarakus ZeynepDuru17 dün muanem varken söylemiştim nst baktılar bebeğim hareketli olduğu halde nstm kötü çıktı iki kere en son serum flan verdiler
iremtekin2106 Erken doğum belirtileri normalde ki zaten varmış sizinde bir doktora görünün nst bakarlar
Ceylankarakus iremtekin2106 inanın gitmicem diyorum normaldir diyo herkes ama içimde de bı korku var hep bişey olursa diye ilk gebelik ve anne olmak gerçekten çok zormuş şimdi dhaa iyi anlıyorum
Ceylankarakus ZeynepDuru17 evet serumdan sonra iiyi diyip gönderdiler düzgün bilgi dahi vermediler nstenin neyi kötüydu mesela ben onu bile soramadım fırsat vermiyorlar sancım da vardı ama bıtane faln çıkmıştı
ZeynepDuru17 Ceylankarakus ala ala bu doktorlarda bı tuhaf insan bilgi vermez mi ya kanama vs yok demi çokmu kötü ağrınız dayanamiycaksaniz gidin derim ama kötüde dusunmeyin hamilelik bu demi kolay geçmez kolay olmuyo strese sıkıntiya gelmeyin
Ceylankarakus ZeynepDuru17 evet gerçekten tuhaflar yok herhangi kanama vs yok ama kasiklarim flanda agriyo iyice artarsa tekrar giderim belkide