Syda01 Melis_kykk ilk gebeliginiz ise yakında hissedersiniz ikinci gebeligim benim 17 de hissettim ilkte 22 gibi hissetmiştim
Hulo2105 Melis_kykk 16+4 te hissettim. O günden beri düzenli hissediyorum. İlk zamanlar yatarken sabah ve akşam hissederdim kalp atılı gibi. 20 den sonra daha da şiddetlendi artık her dakika hissediyorum❤️
Gizem9688 Ben de 22+2 yim 10 gundur falan hissediyorum daha çok yeni. 24 e kadar normal diyolar hissetmemeye
MonicaGeller Syda01 düzenli mi oluyor peki hareketleri. 2 gün önce öyle bir tekme attı ki çok şaşırdm. Ama 2 gündür sadece küçük küçük kıpırtı şeklinde
Syda01 MonicaGeller suan cok dengesiz olabiliyor benim gecen hafta inanilmazdi icerde top oynuyor sanki bugunlerde de bazen cok yavas bazen de hizli vuruyor
MonicaGeller Syda01 öyle olduğu zaman çok tedirgin oluyorum ya. 20den snra daha net hissedilir herhalde. Doktor da bugünlerde düzenli olmaz. Günde 1 2 hareket hissetmen yeterli dedi. Özellikle uzanıp hadi hareket etsin diye bekledikçe inat ediyor hiç etmiyor