BebekHrcn Çam Sakura hastanesinde perinatoloji bölümüne gidenler var mı Varsa kime gittiler memnun kaldınız mı Yardımcı olursanız sevinirim
Mommyshark2023 BebekHrcn Merhaba normalde çam sakuranın gebe polikliniğine gidiyorum ama 2li test ve ayrıntılı ultrason için perinatolojide göründüm çok ilgililer ve detaylı bakıyorlar tavsiye ederim kendi adıma
Sinemyiss BebekHrcn merhabalar ben Gökhan hocaya ve barış hocaya gittim ikisinden de çok memnundum tavsiye ederim
BebekHrcn Mommyshark2023 hangi doktora gittiniz Detaylı ultrason için bir de 20 haftalık gitsem olur mu yoksa 22 haftayı beklemeli miyim
Mommyshark2023 BebekHrcn 20-24 arası oluyor diye hatırlıyorum ben 21+5 gitmiştim doktorlar daha çok 22de gitmeyi öneriyorlar , Hakan erenele gitmiştim
3_oglan_annesi RavenV bişey sormak istiyorum perinatolojide randewu alınırken riskli gebe bakılmaktadır veya bakılmamaktadır yazıyorsa detaylı yapiliyormu hep riskli gebelik veya risksiz gebelik yaziyo parantez içinde detaylı ultrason bakılır yazmiyo da
BebekHrcn Ben de Hakan Erener diye duydum Birkaç kişiden Emin olamadım Teşekkür ederim Peki 20 haftada gitsem olur mu yoksa 22 mi son olarak aç karna mı gidilmeli tok karna mı
BebekHrcn Sinemyiss çok teşekkür ederim genel olarak yorumlarda Devlet Hastanesi Bilgi vermiyor hiçbir şey söylemiyor sadece bakıyor gönderiyor gibi yorumlar okudum kafam karıştı bilgi veriyorlar değil mi yoksa hiçbir şey söylemiyorlar mı onu merak etmiştim
Sinemyiss BebekHrcn yok bütün bilgileri veriyorlar özellikle de Barış hoca’yı öneriyorum en ince ayrıntısına kadar anlattılar bana
Sinemyiss BebekHrcn genel muayene için ben de onu duymuştum ama perinatolojide Barış hoca ve Gökhan hoca bana karşı bütün bilgileri verdiler özellikle de Barış hoca çok ilgiliydi
Sinemyiss BebekHrcn ben devlet Hastanesi’nin normal kontrollerine gitmiyordum normalde Özel hastanede kontrolüne gidiyordum perinatolojiye sadece çamsa kuruya gittim orada da çok faydasını gördüm ama normal muanilerime özelde devam ettiriyorum çünkü cinsiyette bile böyle tam doğru cevap vermiyor diye duydum devleti önermiyorlar genel olarak ama perinatolojiden ben memnun kaldım
yeniannna34 Orada perinatoloji bölümündeki tüm doktorlar çok iyi ve gayet güzel bakıyorlar 3 4 kişi birden giriyor zaten hepsi farklı gözle bakıyor Buda çok iyi yorumlara aldanmayın bence 21 de başlıyor diye biliyorum detaylı usg 21-22 en iyi haftalar
Adenmom_ BebekHrcn merhaba ben oranın kadın doğumuna gittiğim için ikili testi orada yaptırdım ve detaylıyı da haftaya orada yaptıracağım Verda hocaya gidiyorum gayet memnunum tavsiye ederim