Olumludusun 40+3 haftalık hamileyim.hala dogurmadim.benim gibi olan var mı. 41 haftada suni sancı ile dogurtacaklarmis. Benim haftamda olanlar nasılsıniz. Herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum.
hayalim35 Olumludusun taze anne olarak cevap veriyim 🌸 dün 40+6 haftalıktım 12 de suni verdiler bu gün doğum yaptım
Olumludusun hayalim35 hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün. Bende artık doğmasını istiyorum bebişin.sancida çok Yok.
Tugbacim34 @Olumludusun ilk doğumumu 41. Haftaya girerken suni alarak yapmaya çalıştım. O kdar gün bekleyip birde 14 saat sancı çektim ama açılmam olmadı. Sezeryanla doğum yaptım. Bende de aynı sizin gibi sancı hissi yoktu. Ama nst de sancı çıkıyordu
hayalim35 Serra19 17 ama benim kızım kanalda değildi inmiyordu ve inmediği için açılma ilerlemiyordu zorla indi yoksa daha kısa sürerdi
Nurrakc Ayni durumdayim.40+0 bekliyorum aksamlari duzensiz kasilmalar oluyor.nst sanci cikiyor ama acilma yok. Doktorum 40+5 e kadar bekleriz dedi. Suni sanci verecekler. Bakalim hayirlisi