Ea_aylms6 Kızlar 22+5 günlüğüm sağlık ocağından hemşire aradı ve tetanoz aşısı olmak ister misin diye sordu. Bende gebelikte neden yapılması gerektiğini bilmediğim için sordum ve hamileyken hasta olursan aşı korur yaptırmasanızda olur pek önemli değil isteğinize bağlı dedi. Yaptırmasam bir sıkıntı olmaz değil mi
MerveninKuzusu Ea_aylms6 ben ilk doğumda bir doz yaptırmıştım yeterli demişti hemşirem.. şimdi yine bir doz yaptırdım. Sezeryan olacağım için garantilemek istedim materyallerin durumlarına karşı..
safiyekoc @“Ea_aylms6” Ben de yaptırma taraftarı değildim, doktoruma danıştım yaptırmamı söyledi, doğum anında kullanılan materyallerin sağlığı için de gerekliymiş, 2 doz da oldum bi sıkıntım yok çok şükür 😅
Ea_aylms6 safiyekoc MerveninKuzusu Yazmelegi_ bende daha dün doktora gittim ve 1 ay sonra muayeneye gelmemi söyledi. Tetanoz aşısı için bir gün var mı bir ay sonra bende doktoruma aşı yaptırmalı mıyım dye sorsam günü geçer mi
[silindi] Ea_aylms6 merak etmeyin öyle bir durum söz konusu değil yalnızca doğumdan önce yaptırmış olmanız gerekiyor
MerveninKuzusu Ea_aylms6 zaten sağlık ocağı yapıyor ya tekrar ara veya uğra yaptırmak istiyorum de yaparlar 😇 hayırla gelsin bebeklerimiz
safiyekoc @“Ea_aylms6” 5. Ve 6. Aylarda yapılıyor ama doğumdan 2 hafta önce 2.dozun yapılmış olması gerekiyor
Liyamm1 Ea_aylms6 aynen canim ne olur ne olmaz ben yapmazdim onceden olsaydi ama ole seyler duyuluyor ki Allah korusun risk’e atmak istemem benim asim sadece tetatonz degil 1 asida 4 sey var onu yaptik biz 🙏🏻
Kutupyildizii Kızlar bende ilk dozu 22+4’ de yaptırdım şu an 29 olduk sizce geç kaldım mı yaptırmalı mıyım ?