Arslan_ummu Kızlar benim regl 2 gün oldu gecikeli ben test yaptım da negatif çıktı erken yaptım diye mi sizce bugünde olmazsa birde erken gebelik testi yapayım diyorum var mı geç öğrenen ?
zeynep_c Arslan_ummu 2 gün gecikmede adetiniz düzenliyse genelde çıkar ama düzensiz bir adet döngünüz varsa testlerde çıkmayabilir. kan verirseniz kesin sonuç alırsınız. ama erken gebelik testi yapın mutlaka eğer o da tatmin etmezse kan verin bence beklemeden :)
CokCahilsinKeskeOlsen Arslan_ummu 2 gün gecikme erken değil yinede şüpheniz varsa kan verin o şekilde daha net sonuç alırsınız
lilyum_ Arslan_ummu ben geç öğrenmedim ama burada okumuştum 3. gün gecikmesinde test negatif çıkıp 5. 6. günlerde pozitif’e dönen kadınlar var. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Arslan_ummu zeynep_c düzenliydi adetim de düşük yaptıktan sonra değişti geçen ay olan süreyle hesaplıyorum gecikti 2 gün ama negatif çıktı
Arslan_ummu lilyum_ amin canım amin hepimizin gönlüne göre versin Rabbim erken gebelik testi de yapayım da sonra kan vereyim en iyisi 🥹