RavenV sudedemirr Ultrasonla da alttan bakmak durumunda bir farkı yok ki. Rahim ağzınızı en iyi o şekilde ölçerler. Muayene doğumu başlatsaydı öyle kolayca ilaçlara gerek kalmazdı. Muayene ile herkes doğururdu.
sudedemirr niyetimkalpkirmamak maşallah size 🙏🏻🩷 çok geçmiş olsun sağlıkla vakitlerinde gelsin bebişler 👏🏻🩷
niyetimkalpkirmamak sudedemirr tabi ilk brnde korktum panik yaptım ama doktorlar ebeler işini bilir rahat ol
sudedemirr Selinmoon haklısınız o an ki psikoloji ile ben hiç itiraz bile edemedim çok geçmiş olsun size de 💐🙏🏻🩷🩷
Cavus-dicle sudedemirr bende dogum sancısıyla hastaneye gitim 29 haftalıken nst bagladılar sancım çıktı altan muayene oldum açılmama bakıldı sonrasında bi sıkıntı yaşamadım 33 haftaya girdik çok şükür sancılarımı yatış verip durdurdular altan bakmaları bi sıkıntı yaratmadı 2 kere baktılar yatarkende bakıldı korkma bi sıkıntı olmaz strese sokma kendini olmıcak şeyi stresle oldurma saglıkla kucagına alırsın inşallah
sudedemirr Cavus-dicle yaa çok şükür canım benim çok teşekkür ederim 🙏🏻🩷 inşallah vakitleriyle sağ salim bebişleri kucağımıza alacağız 🙏🏻🩷💐 sana da çok geçmiş olsun 💐
Hayalciressam sudedemirr canım 18-19 haftalıkken spekulumla bakıldı bana da. Sakin ol evham yapmamaya çalış
sudedemirr Hayalciressam tamam canım benim teşekkür ederim 🙏🏻 🩷🩷🩷 böyle yorumlar görünce korkum gitti gerçekten
Epifizbezi sudedemirr yani bana alttan bakmak gereksiz geldi ultrason yoksa kan al idrar al normalse gönder öyle müdahaleler de riskli olabilir bende 15 haftalıkken şiddetli sancı çektim ultrason yoktu kan ve idrar istediler meğer taş düşürüyormuşum
sudedemirr Epifizbezi geçmiş olsun 💐 evet zaten devlet hastanesi olduğu için resmen bir de azarlandım bunun için mi geldin, geç yat içeri, aç bacağını ayır vs çok kaba davrandılar özele gidip illa parayla iş yaptırmak gerekiyor bunlsra
koalamiyim sudedemirr ilk hamileliğimde o kadar çok açılma kontrolü yapıldı ki sizin gibi 19. haftada başladı benim de ama kanamam ve aşırı ağrım olduğu için mecburen baktılar. Benim rahmimde kısalık ve hunileşme vardı ama muayene ekstra bi soruna sebep olmadı. Bebeğim büyüdü tabi şimdi 2 yaşına basacak 🥲 Kontrollü bi şekilde yaparlar diye düşünüyorum. Bebeğiniz sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🌸
sudedemirr koalamiyim yaaa canım çok geçmiş olsun maşallah bebeğinize de 👏🏻💐🩷 çok teşekkür ederim Allah bir daha kötü günler yaşatmasın