Nasibveannesi Kızlar Allah korusun bazı hurafeler duyuyorum saç kestirmek iyi değil çocuğun ömrü aklı kısalır vs. İnanmıyorum ama yine de korkuyo insan hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz kestirmek istiyorum çok uzun kışın bakımı zor oluyor
sonsuzmasalim Nasibveannesi bende kestirdim. çocuğun ömrünü Allahtan harıç kimse belirleyemez çok saçma bi baltı inanç
Nursemom90 Ben kestirdim çok kötü görünüyodu ömrü veren Allahtır biz bi saçla mı önür belirlicez kader ne oluyo o zaman
Selennyamann Nasibveannesi merhaba canım kendi söylediğin gibi hurafe ama bilimsel olarak da yediğin içtiğin vitamin mineraller saça gidiyo ama saç kestirmek ömrü kısaltır felan hurafe inanma iyi beslen saçlarında bebisinde sağlıkla büyüsün 😊😊
Deletedmom0018 Nasibveannesi adı üstünde hurafe demişsiniz zaten hiçbir dayanağı olmayan şeyler bunlar düşünerek hareket edelim biraz
Melissssgrc Nasibveannesi Kusura bakmayın da o zaman ağda da yapmayalım o da kıl sonuçta aldırıyoruz vücudumuzdan 🤣 batıl inanç işte ne kadar da olsa acaba mı ki dedirtiyor 🤔 gönlünüzden ne geçiyorsa bence onu yapın rahat olmak açısından 🥰
Srfn11 Nasibveannesi Bencede hurafe yaaa inanma o mu belirlicek cocugun omrunu ne sacma yazgı diye bisey var ve Allahtan baska kmse bilemez
Defnemmm2301 Nasibveannesi canım. Valla bende kestirdim denildiği gibi hurafe hani bebeğimin ömrü saça bağlı değil hatta bebeğin vitaminini alıyor saç