basakc36 Merhaba kızlar gün içerisinde doğru düzgün su içemiyorum yine soğuk su olsa bi nebze ama🙈Sizde durumlar nasıl
myavocado basakc36 ben hamilelik öncesi de zaten bol su tüketiyordum sorun yaşamıyorum. Ama içine bir dilim limon, nane yaprağı, bir dilim elma, çilek filan atarak deneyin belki yardımcı olur icmenize.
Asyakurutuz basakc36 ilk 4 ay bulantıdan dolayı su içemiyordum ama şimdi günde en az 3 Litre içiyorum
basakc36 Kubradagdevren neee ne güzel 🥰 bulantılı kusmalı geçiyordu hamileliliğim şu an yeni yeni toparlıyorum onun etkisi olabilir bence
Kubradagdevren basakc36 ben hamileliğimden önce de inanılmaz su içen biriydim bulantılı zamanlarımda da çok su içtiğim oldu hatta bi ara su içmekten sadece su istiğfar ediyordum 😂😂
Kubradagdevren Reina kendine ait bir su şişen olsun her zaman yanında olsun durmadan canın sıkıldığında bile istemsiz içmeye başlıyorsun bi zaman sonra
Bendiyebiri_ basakc36 17+1 haftaligiz normal hayatımda çok su içen biriyim ama hamileliğimde su tüketemiyorum kusma çok şiddetleniyor doktorum ne kusma yapiyosa uzak dur demişti ama gelse sudan uzak dur 🤷🏻🤦🏻