Lotus1 bebisliozlem İnşallah kavuşursunuz .bugün doğumum var.hem heyecanlı hem tedirginim.hepimjz sağ salim kavuşalım bebislerimize.
biranneikievlat merylii_ Biz oğlumla kızım arasında bi kayıp verdik. Erken haftalarda düşük yaptım boş kese şeklinde. O yüzden tabii ki kız erkek farketmiyor önemli olan tabii ki sağlıklı olması ve kavuşmak 🌺
merylii_ biranneikievlat Rabbim bizlere sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin, evlat sahibi olmak isteyen herkese de tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻😇
Pnrdag1994 ZeynepDuru17 Yaaaa Pazar günü benimde doğum günüüümm 🥹 ve kızımın da Allah nasip ederse o gün gelmesini ne çok isteriiim normal doğum en başından beri 5 mayısta doğurcam diyip duruyorum 🥹
ZeynepDuru17 Pnrdag1994 ay gönlünüzce olsun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bende beş mayısta doğdum büyük kızım da 16 Mayıs bende 16 Mayıs olsun die çok istiyorum 🥹
Fundahakanb ZeynepDuru17 biz eşimle 10 mayıs doğumluyuz 36+ 6 dayız şuan ama doktorum 15-16-17 si hazır olun dedi .eşim cuma olsun 17 si diyor benim de gönlümden 16 geçiyor . Bakalım doktorumuz ne diyecek