Kubradagdevren Mucizee80 hayırlı olsun canım tebrikler ama çok yeni istersen hemen bir sağlık ocağına kan vermeye git saatte erken öğlene doğru çıkar daha net öğrenirsin
Mucizee80 Kubradagdevren teşekkür ederim bu arada inşallah vardır heyecandan teşekkür etmeyi unuttum🤭
Kubradagdevren Mucizee80 yaa canım benim rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah 🫶🏻🫶🏻
Mucizee80 Kubradagdevren amin inşallah normal yolla olmaz dedi doktorum ilk bebeğim tüp bebek ikinci ağustosta kimyasal gebelik oldu korunuyrduk ağustostan beri bu ay bıraktık eğer bu testler doğruysa mucize gerçekten
Arslan_ummu Kubradagdevren ben kaset test yaptım çıkmadı da birde erken gebelerim testi deneyeyim bugün
Ozgesenses12 Kızlar merhaba 🌸 Regl tarihim bu gün dayanamadım test yaptım sol kasığım da batma olunca şüphelendim bu şekilde test sizce var mı ?
Demetesen2017 Zhra42 bende öyle bir korku oluştu bsy olursa kese boş görünümü acaba diye Rabbım herseyin hayırlısını versin en güzelini o bilir canim
Arslan_ummu Demetesen2017 tamam canım çok teşekkür ederim bende bu testten yarın yapayım çıkarsa var demekti çıkmazsa gecikme yaşıyorum demektir
Demetesen2017 Arslan_ummu silik çıkarsa egerki küçük olduğu için ner belli olmuyor canim inşallah hamilesindir bende kan tahlili vericem yarın hayırlısı olsun inşallah
Arslan_ummu Demetesen2017 inşallah canım hepimiz gebeyizdir inşallah yarın erken gebelik testi yapayım çıkarsa cuma kan vereyim hadi bakalım hayırlısı inşallah