leylaahmetbebek Devlet hast kız dedi özel erkek kafam alak bulak ilk gebeliğim sağlıklı olsunda ama işte daha bir çorap bile alamadım bu kararisizlikla😂😂doktorlar bile cozemiyor galiba
Enfal_06 leylaahmetbebek özel hastane ne demişse o bence biz 14+4 öğrendik erkek dedi doktor 17+5 tam erkek olduğu belli oldu 19+4 üz değişmez bence cinsiyeti bacak arası fotosunu bile vermiş
ezell34 Enfal_06 özel bana 2 kere kız dedi 16 da erkek dedi hala değişir diye tedirginim detaylıyı bekliyorum
Enfal_06 leylaahmetbebek kız bacak arasını anlamıyorum senin kinin bizimki baya açmıştı ayakları kafasına kadar getirmişti 😁🤣🤣
ferhpnar leylaahmetbebek özelde erkek devlette kız diyorlar 🤣 en son 20+2 de kız dedi devlet 18+ da da özel de erkek dedi
obirannea ezell34 burdan sonra değişeceğini sanıyorum bana 15 te kız dediler 17 deyim geçen başka doktora gittim o da kız dedi değişir mi dedim hayır burdan sonra değişmez dedi
obirannea ezell34 erkeğin değişeceğini sanmıyorum bacak arasında pipi görmese erkek demezler herhalde benim oğluma 13 te erkek dedi hic değişme olmadj