Yamanmomy Kızlar bi tanıdıgmz 4 yıl arayla olmasına ragmen 33. Haftadayken sezaryen dikişi içten yırtılmış acil doğum yaptı. İlk kez duydum böyle bişeyi . Yaşayan oldumu bende sezaryen olucam 2. Kez korktm açıkçası
sunashn50 Yamanmomy şuan bende korktum ya zaten öyle bişey olurmu diye düşünüyordum 2. Sezeryanimi olcam bende 31 haftalığız 2 yaşında oğlum var 🥹
melisinmutfakblogu Yamanmomy yaşamadım ama sancilarim çok yüksekten vuruyor erken başladı doktorum dikiş yerinde yanma hissedersen hemen acile gel yatış yapcz dedi dikislern patlaya bilir dedi 34. Haftaya geldim 36 yi atlat bebeği alalım direk dedi
EmineP Yamanmomy ye bende 30 haftalığım Kasılmalarım oluyodu kasılma bu şekilde devam ederse dikiş incelebilir patlayabilir demişti doktor. Kasılmalarım da baya azaldı 10 gün önce kontrolüm vardı bişey yoktu ama şimdi sezaryen yerime dokunuyorum sağ tarafa sanki dikiş arasında boşluk var gibi. Önceden yanmam sızı olurdu şimdi yok aslında ama tedirgin oldum iki üç saattir bakıp duruyorum. Yırtılınca nasıl belli eder ki kendini
Azra_Mom Yamanmomy benimde arası 2,5 yıl olacak korktum şuan Allah yardımcımız olsun inş öyle bir durum olmaz doktorum bir riskten bahsetmediği içim rahattı
Bbuse12 26 aylik oglum var 36 haftalik hamileyim bebegimin kilosu onde dikislere yaklasmis dedi cok baski ve danci yapiyor adalat kullaniyorum 33. Haftadan beri boyle 38 de alacagim dedi 2 cm kadar kalmis dikise yaklasmasina o bizi idare eder dedi
melisinmutfakblogu Yamanmomy benim ilk bebeğim 18 aylık oldu şimdi 34. Haftadym yıl olarak çok yakın dedi sezeryanda en az 3 yıl ara olmalı dedi vücut kendini toplasn diye
Bbuse12 Yamanmomy sanirim evet çünkü bebek cok sanci yapiyordu toplaniyordu canimi yakiyordu o da dikislere yaklasmis ondan baski yapiyor dedi sancilarimi azaltsin diye verdi
Yamanmomy EmineP ağrı girmiş kadının karnına dayanılmicak derecede bi gidiyo dikiş patlamış içten işte . Belli ediyor bu şekilde demekki
Zeyasln Yamanmomy ay demrie kız Allah korusun benimde 2. 32 haftalık hamileyim inşallah başımıza gelmez
EmineP Yamanmomy Ay rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz sağ salim vaktinde doğuralım İnşaAllah. İnsan yine de korkuyor şüpheleniyor en ufak şeyde
asel-yasarrr Yamanmomy sezeryanımdan beş ay sonra hamile kalsın Şuan 38 haftalığım ve böyle bir durum yaşamadım
Narineee Yamanmomy bende öyle oldum cnm kızım 1 yaşında iken oğlum 34. Haftada acil alındı iç dikisim patlamış ilk sezeryandan dolayı