Echanim Kızlar biliyorum erken olabilir lakin tekme felan değilde zaten o olamaz şuan :)) böyle bişey gidip geliyor kısa sürüyor sizce bebeği hissediyor olabilir miyim yoksa yanılıyor muyum 🥲
GizemBeidokhti Echanim benegi gerçekten hissettiğin gün acaba diye düşünmeyeceksin zaten 😌 şu an bunu istediğin için öyle hissediyorsun daha zamanı var minnoşun ☺️
myavocado Echanim sanki çok erken gibi ya belki bagırsak hareketi filandır. ben 22. Hafta başı itibari ile hissetmeye başladım, 16-17. Haftalarda da oluyormuş hissedenler ama 12. Hafta çok erken gibi.
nazligiz Echanim kimi doktor hissedersiniz diyor baloncuk gibi bi şey bende bağırsak sanıyordum bilmiyorum değişik😍
BirAskMasali1323 Echanim evet bende aynısını hissediyorum böyle içinde bi balık varmış gibi çok kısa bi şekilde aniden hissediyorum bazende kalp atışı hissediyorum herkes nabız olduğunı söylüyo ama bilmiyorum bende 14+4 haftalığım
Echanim GizemBeidokhti hani ilinci hamilelikte erken hissedilir deniliyor felan yada dediğin gibi istediğin için öyle hissdiyor olabilirim 🥲
Be65tul Echanim canm bende 13 oldum gayet hissediyorum azicikta olsa bebek o yani ikinciyse daha ney pıt pıt atışlar olur
Mirac2019 Echanim aynı haftadayız canım 3. Gebeliğim olacak Allahın iziyle bende de oluyor ama bebek değil eminim bir kaç hafta sonra hissederiz inşallah 🌺
Be65tul Echanim valla daha erken diyen insanları anlamiyorum herkes aynı değil ve su bagirsak olayını anlayacak kadariz heralde kendi kafana takilmasin bence çünkü bende karnım dar diye hissediyorum özellikle de gece sakinken yatakta uzandığımda minik minik pıt pıt atıyor
BirAskMasali1323 Echanim brncede bebek böyle karnında bi böcek yürüyomuş gibi huylanıyosun hissedşyosun bazende balık yüzermiş gibi tuhaf bi duygu🥰