Sevginur61 Kızlar iki üç gündür sanki göbeğim küçüldü birde karnımda bir ağırlık olurdu o da geçti karnım boş sanki bu normal ni durum mu 22 haftalık hamileyim
sutlukahve Sevginur61 28. Haftadayım hâlâ bazen ben de öyle hissediyorum 😂 eşime soruyorum hatta benim karnım mı küçüldü diye hayır aynı diyor. Böyle sanki karnım küçülmüş hafiflemişim hamile değilmişim gibi hissediyorum bazen. Nedenine dair en ufak bir fikrim yok benim de 😂
Enfal_06 Sevginur61 bebek sürekli pozisyon değiştirdiği için öyle oluyor bazen karnım çok hafif gibi bazende ağır olduğunu hissediyorum bebekten dolayı
Zeyneppx Sevginur61 18 im aklımda ki soruyu sormuşsunuz şuan şişlik gitti bi tuhaf yumuşak oldu karnim merak etmiştim
Sevginur61 sutlukahve evet ya bende öyle hissediyorum dedim allah allah noluyo hamile değilim sanki 😂
Sevginur61 yeni-annelik benimde öyle olurdu ama şimdi akşam yatakta yatarken bile bi ağırlık falan hissetmiyorum o garip
Hulo2105 Sevginur61 benim sabahları öyle sanki hamile değilim. Ama akşama doğru davul gibi oluyorum sebebi nedir acaba 🤔
yeni-annelik Hulo2105 ya benim hala küçük karnım tam anlamıyla büyümedi ayva göbeğim var gibi büyüsün istiyorum 🙈
ebru1221_ Sevginur61 tepeden baktığımda karnım kocamanmış gibi görürken 1 haftadır sanki dümdüz gibi geliyo bana da psikolojik diye düşünürken şuan bir çok kişide böyle olduğunu okuyup rahatladım resmen 😂
Sevginur61 ebru1221_ hahah aynen benim karnımda geçenlerde kocamandı şimdi küçüldü gibi herkes hamile olduğun belli olmuyor diyor😂
Hulo2105 yeni-annelik valla benim de bi anda büyüdü. Bayramda annemlerleydik 2 hafta sonra tekrar gördü beni ne kadar büyümüş karnın dedi 😂 5. Aydan sonra bir anda büyüyor gerçekten. Bir de bence bize büyümüyor gibi geliyo ama dışardan gören kocaman olmuş diyo 😂
bebisliozlem Sevginur61 40 haftayı geçtim ona rağmen bana da öyle geliyor 🤣 fotoğraflarda bile gördüğüm öyle yani 😁