Tugce-89 1 hafta 10 gündür bi kaşıntı var vücudumda doktoruma söyledim devam ederse tahlil yaparız dedi koleztas olabilir dedi safrada ve karaciğerde sorun olabilirmiş cuma günü gidicem bakalım ne olacak bu durumu yaşayan varmı
ezell34 Tugce-89 ay Bendede. Var kollarım avuç içlerim ayaklarım göbeğim çok kaşınıyor uyuz mu oldum acaba diyorum
Boncukk123 Tugce-89 bende de gece kaşıntısı vardı komple vücut canım doktora söyledim anlattım ALT AST ve bilirubinlere baktı ayak tabanı ve avuç içlerin kaşınırsa hemen gel dedi benim tüm vücudum kaşınıyordu bence doktoruna görün mutlaka tahlil yapsın avuç içlerin de kaşınıyormus çünkü
Kaplan17 Tugce-89 ben yaşıyorum halen daha kaşınıyorum tahlillerim temiz çıkıyor bana kadın doğum kaşıntı için krem verdi
Hemsire2727 Tugce-89 bende de ramazan bayraminda olmuştu tahlil yapıldı kolestaz çıkmadı hemde dermatolojiye yonlendirildim kortizon iğnesi verdi o şekilde geçti doktorum acı tuzu eksiyi yasakladı ondan sonra olmadı kasımaktan kaniyodu heryerim çok şükür şuan yok
Sizdenbirii1 Genelde gebelik kolestazından dolayı o kaşıntı olabiliyor alt ast değerler ile bakıyolar ona göre de ilaç veriyolar öğret değerler yüksek çıkarsa kaşıntı yapar ayak ve ellerde özellikle de gece yatarken
Tugce-89 Boncukk123 söyledim bidaki geldiğinde devam ederse tahlil yaparız dedi ayaklarım ve avuç içlerim okadar kaşınmıyo ama vücudum kaşınıyor
Tugce-89 Boncukk123 cuma günü gidicem tahlil isticem bakılsın inşallah bişey çıkmaz zaten şekerle uğraşıyom çok teşekkür ederim🙏☺
Tugce-89 Hemsire2727 aynen benimde öyle kanıyo çok kaşınınca bende cuma gitcem inşallah bişey çıkmaz koleztas da erken doğum oluyomuş 😒
Liyamm1 Tugce-89 Bende 20-22 haftalarda oldu ASAT ALAT herseye bakildi artiş olmustu ama gebelik kolestaz’i için erken denildi suan 33 hafta olacagim ve arada oluyor yine doktor yine baktirmami istedi .. ihmal etme canim insAllah birsey çikmaz ama çikarsa onlem almak lazim🙏🏻
06Pembemavi80 Tugce-89 benimde elllerimde var ya. Sabah kalkinca oluyor bazen de ara ara kaşınıyor. Bende gidince söyleyim bakalım
Tugce-89 06Pembemavi80 benimde gece daha çok kaşınıyo ellerim ayaklarım değilde karnım sırtım bacaklarım falan daha çok kaşınıyo