Ceyer Minigiim-vebenn52 valla aynı korku banada gelmiş 😅bebeğim 5 aylık hala adet görmedim ama korkudan mı midem ağrıyor umarım korkudandır🫢
asell13 Minigiim-vebenn52 kızıma doğum yaptım kırkımdan sonra 1 kere adet oldum sadece oğluma hamile kaldım yani kızım 25 ağustosda doğdu diğer sene 8 ağustosda oğlum hiç bi sorun yaşamadım şükür
Liv3652 Minigiim-vebenn52 arkadaşımın ilk bebeği tüp bebekti kırkı çıktıktan sonra zaten olmuyor diye korunmamıştı şu an 2 aylık hamile ilk bebeğiyle aynı zamanlarda doğum yapicak genel de birbirine yakin doğumları sıkı takiple ilerliyorlar
Dicle06 Minigiim-vebenn52 doğumdan 40 gün sonra düzenli adet görmeye başlamıştım şubat ayında 10 gün kadar da reglim gecikmişti şüphelenmiştim test yaptım ve çift çizgi 🥺
Yaso55 Minigiim-vebenn52 şuan 8 haftalık hamile ve adet görmeden hamile kaldı daha öocuğu yedi aylık doktor çok riskli demiş gözetim altında
Liv3652 Minigiim-vebenn52 su anlık bir sıkıntı yok 2 aylık doktor tabi 2 yıl geçse daha iyi olurdu demiş ama çok varmış bu şekilde gebe kalan
mimar_anne Minigiim-vebenn52 hayır 2 haftaya doğum olacak inşallah sezaryen yerimde hiç ağrım olmadı baskı bile hissetmedim şükür ben başından beri mama meme gittiğim için sorun yaşamadım