findiktan11 Hala kararsızım temmuzda doğum yapacağım emzirme sütyeni ve atleti hamile külotu doğumdan sonrası için gerçekten gerekli mi?
[silindi] findiktan11 benim doğumum da temmuz sonunda gözüküyor ben de biraz zaman olması sebebiyle aynı düşünceler içerisinde yüzüyorum
yeschef-13 findiktan11 yazın bence atlet sütyen cok zor benim haziran başı asla almadım atlet sütyen vs HM den cok güzel yazın giy çık aksam gömlek al çık Emzirme braleti aldım 3lü diğerleri bencee yazın çok zor
ZeynepDuru17 findiktan11 atlet gereksiz ama sütyen iyi oluyo ucundan çıtçıt açıp emzirip takıyorsunuz hem kalabalık oldugunda yada emzirirken olurya patavatsız biri gelir girer en azından görmez
qusel findiktan11 temmuzda doğum yapmıştım emzirme atleti ile evde günlük dolaştım askılı badi gibi aşırı rahat ettim sütyen 1 tane almıştım onuda çok az taktım atlet yine alicam nasipse
findiktan11 [silindi] antepte yaşıyorum o yüzden atlet falan giyebileceğimi zannetmiyorum hatta sütyen bile sıkıntı benim için ama kararsız kaldım
[silindi] findiktan11 eğer gelen giden çok olursa yahut dışarı çok çıkacaksanız en azından emzirme südyeni alabilirsiniz rahat olur gibi emzirme açısından
yeschef-13 findiktan11 yok olmuyor ben şuanda kullanıyorum göğüs pedide yapışıyor kaymıyor ama süngerli sütyenlere alışıksanız garip gelebilir tabi
mevomevo findiktan11 emzirme sütyeni büyük kolaylık bence atlet belki yaz için uygun olmayabilir. Kaplı değilde penye olan emzirme sütyenlerinden tercih edebilirsiniz kaplı olanlara göre daha rahat ve kullanışlı ve de ince oluyorlar.