BNET Hastane çantası hazırlık videolarında beyaz lohusa setleri görüyorum ama etrafımdaki insanlar hastanede onu giyemezsin diyor çantama koymalı mıyım? Doğum şekli belli değil henüz ne halde olurum bilmiyorum
Gizemyksel BNET bir kere dogum yaptım şuan ikinciye hamileyim. İlkinde kız oldugu için pembe seçmiştim ama çok eskide kaldı bu renkler. Beyaz siyah gayet güzel hoş renkler resim çekimi için. Ayrıca artık depemdler mevcut asla geöer diye de korkmayın bende bayaz alıcam birde siyah 🤭
BNET Yani ben hastanede @Gizemyksel yani ben beğenerek aldım beyaz ama evde giyerim diye düşündüm hastane için daha rahat şeyler koymuştum, depent de aldım ama kayınvalidem beyaz giyemezsin hastanede filan deyince 😒😒
Gizemyksel BNET geçmiş zaman kafası diyelim 😁 eger resim çekimi varsa kesinlikle en begendigini gitmelisin ve kimseyi dinlememelisin
Aylin969696 Yengem sezeryan dogumunda beyaz giymisti birseyde olmadi sezeryanda kanama daha cok olmasina ragmen hemde ve bende bir takimi beyaz bir takimimida beyaz gri olarak aldim depend olcagi icin sorun olmaz simdi herkez acik renk aliyor