Gamzeackyldzshn 8 haftalık hamıleyim 8 hafta 3 gun cok kotuyum bu sureklı miğde bunaltısı dayanamıyorum ve kusuyorum arada doktorum mıgde bulandırıcı kesıcı ılac verdı ama ıse yaramadı siz ne yaptınız nolur söyleyin
Tatligebe Gamzeackyldzshn canim bende ayniyim doktor zoferin diye bir hap verdi 4mg onu kullaniyirum iyi geldi bana
Edebyahu Gamzeackyldzshn ben günde 2 defa bazen 3 defa kusuyordum sadece bi kere hap aldım daha kötü olunca onu da almadım az yedim sık sık yedim. Mideme gelmeyen şeyleri yemedim tabi yine kustum ama geçiyor ya 6 aylık bile olduk Doğuma az kaldı biraz sabır herşeyi iyileştirir🥰
Cennet_kokulum Gamzeackyldzshn canım benim doktorumda ilk bi hap verdi bana işe yaramadı onu bile cıkardım sonra başka doktora gittim zofer diye bir hap verdi bana bi o iyi geliyordu ama doktorum bulandın geçer geçmez bırak dedi cünkü kanser hastalarının tedavisinde kullanılan bi ilaçmış bana bi o çok iyi geliyodu allaha şükür 2.5 ay kullandım bebegimede banada bişey olmadı
Calasun Gamzeackyldzshn yağlı agır yemeklerden uzak dur su, galeta, tuzlu çubuk bu tarz şeyler tüket zencefilli şeker ve sakız var oda iyi geliyor , suya biraz limon damlat, sabret 3 aya girerken geçip gidiyor bulantılar🙏🏻🙏🏻
Gamzeackyldzshn Tatligebe bana verdiği farklı yarın hemen sorayım cok kotuyum ne zaman geçicek bu Allahım ya
Gamzeackyldzshn Edebyahu kacıncı ayında geçti sizin ben bundam once dıs gebelık gecırdım öldüm dirildim buna da sukur ama buda dayanamıyorum artık gunde 2 kez çıkarıyorum artık
Eysanyumlu Benim de çok zor geçti ilk 3 ayım Acıbadem de sarp Özcan doktorum zofer 4 mg hap önerdi serum olarakta alabiliyorsun 8 mg . Delirmememe yardımcı oldu bu ilaç çok iyi geldi öneririm 🤦🏻♀️ Allah yardımcın olsun
Edssm Yapacak pek bişey yok kraker kızarmış ekmekle falan yatıştırabilirsin ama kendi kendine geçmeden sen bişey yapamazsın ilaç da kullanma taraftarı değilim ben 27 haftayım hala bazen öğürme isteği geliyor
Yalinn8 Gamzeackyldzshn ben gunde 4-5 defa cikariyordum 17 ge gecerken bicak gibi kesildi, senin de hizla kesilir umarim, zoferi doktoruna soyle al😉
Gamzeackyldzshn Cennet_kokulum yarın soylıycem doktorumaa hemen bana da uygun olursa versin cok tesekkur ederım 🖤🖤
Gamzeackyldzshn Yalinn8 ınsallah benımde kesılır ınan artım dayanamıyorum kafayı yedjm gıbi posetle gezıyorım
yesillimonn Gamzeackyldzshn Canim evde ayva varsa ustune kahve serpip ye kaşarlı tost yapip ye mide bos oluncada bulantı oluyo ama kesin çözüm zofer doktoruna sorup kullan derim..
Yalinn8 Gamzeackyldzshn cok iyi anliyorum ne güç kaliyo ne psikoloji ve bana hicbise iyi gelmedi, sadece millet o kadar cok '16 dan sonra geciyor' dedi ki cok icsellestirdim galiba gecti, ilaci dene mutlaka etki ederr