Minikkus19 myavocado bende Defne ismine çok ısındım evet çok var ama kızıma koycaz başka isme ısınamadım bir Defne de bende olsun dedim 😂😂
myavocado Minikkus19 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 kız olsa ben de koyacaktım Defne’yi, oğlanmış bizim ki 😅 aslında son yıllarda çok konulsa da bence eskimeyen bir isim, modası geçecek gibi isimlerden değil 40 senedir konuluyor defne ismi.
Minikkus19 myavocado amin hepimiz bebisilerimizi sağlıkla sıhhatle kucagımıza alalım 😊 evet kesinlikle modası geçmeyen bir ism teşekkür ederim
Buseyv7 Humeyranin Benim Kızım Doğacak İsmi Belinay Olucak Anlamı - Peygamber çicegi bir diğer anlamı daha var ay ışığının yansıması demek :)
Safie2020 Humeyranin Hümeyra sizin adınız mu bndr Hümeyra düşünüyorum kızıma ama herkes beğenmiyor eski isim diye
06Pembemavi80 Safie2020 çok tatlı geliyor aslında , çizgi film vardı Hümeyra diye bende ordan çok beğenmiştim🌼
Tuliy5 Buseyv7 Gerçek anlamları: Korku saçan ay Bölünen ay Cennetle, Peygamberle olan anlamlar çoğu zaman uydurulmuş oluyor zaten https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Safie2020 06Pembemavi80 çizgi film TRT diyabette miydi onu tam hatırlayamadım. Bana da tatlı geliyor naif zarif biri canlanıyor gözümde ama bazıları beğenmiyor eski isim diye
06Pembemavi80 Safie2020 YouTube da izliyorduk biz çocuklarla ama sonra bitti ya 13 bölüm kadardı galiba . Siz beğeniyorsunuz başkalarının önemi yok 🌼
Safie2020 06Pembemavi80 doğru diyorsunuz aynen öyle bakalım pazartesi doğum var artık netleşmesi lazm 🤣