Ceren2 Kızlar 39+3 haftalık şuan bebeğim bugün doktorum dedi ki 2 mayıs gel doğumu başlatalım suni sancı gibi düşünme alttan ilaç vericem dedi ne ilacı diye sormayı unuttum o heyecanla hiç böyle bi doğum yaşayan veya duyan var mı nasıl oluyo
Sadeceanne2 Ceren2 fitil gibi bir şey yerleştiriyorlar açılmayı sağlıyor Muş sancıyı başlatıyorlar o şekilde hayırlısı ile al kucağına inşallah 😊😊
Luisluis Ceren2 propess deniliyor ilaç dediği şeye. Kalın bir ip gibi birşey.benim hiç bir belirtim ağrım sancım yokken doktor artık doğsun dedi yatış yaptı. doğumu başlattı ancak 26 saat sonra doğurdum. Ekstra suni sancı almadım açılma oldukça kendi sancım başladı.
Sadeceanne2 Ceren2 Bilmiyorum kuzum yanlış bir şey demeyeyim ama her kesin bir olmuyor bizim gelinde o şekilde açıklık hızlı ilerlesin diye takılmıştı o gün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım o güne dair hiç bir şeyi hatırlamak istemiyorum o nurda fazla sormak istemedim açıkçası 🥹🥹 ama fitille başlattılar
hellomama 39+1 de hareket yetersizliği olduğu için oğlumda fitil + suni sancı almıştım bende faydası olmamıştı ama bu şekilde doğum yapan çok anne okudum burada içini ferah tut inşallah istediğin doğum ile kavuşursun bebeğine 💖