aynnhnd Merhaba, ikili tarama testim normal çıktı fakat 4lü tarama testim yüksek çıktı doktor fetal dna yaptıralım dedi fiyatı nedir bilen var mı yada başına böyle bi durum gelen
Meliss00 aynnhnd Geçtiğimiz hafta pazartesi günü yaptırmıştım canım 350 dolar fiyatı ama sanırım yapılan yerden yere değişiyormuş
Gg5348 aynnhnd 350 dolara yaptırdım ben direk fetal dna yaptırdım içiniz rahat etsin imkanınız varsa yaptırın derim
iremd-1798 aynnhnd evet kan aldılar özel bir laboratuvar da sonra incelemeye gitti 1 hafta da sonuçlar geldi. Devlet hastaneleri yapmıyor bu arada. Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
Meliss00 aynnhnd Hayır ultrasonla baktı doktorumuz ve ense kalınlığının fazla olduğunu söyledi herhangi bir test yapmadan önce cvs yaptımamızı önerdi ama biz riskli olduğu için kabul etmedik en risksiz olanö fetal dna olduğu için direkt onu yaptırmayı tercih ettik
aynnhnd benim ultrason ve 2li taramam normaldi herşey. 4 lü taramam yüksek çıkınca yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım