Kdjhjhhj BirAskMasali1323 valla hamileyken oğluma herkes koyma dedi yaramaz olur demisti ama zeki çaliskan uyku sevmez biraz yaramaz her çocuk gibi iştahli sicak kanli böyle yani bide terazi erkeği tam olarak😂
BirAskMasali1323 Kdjhjhhj benimkide üç gün erken doğarsa terazi 🥰tam gününde doğarsa akrep olacak..Çoğu kişiden duydum poyraz koyma ismi gibi fıtına estirir yaramaz olur vesaire ama şuan hangi çocuk akıllı ki valla hepside hiperaktif yaramaz Poyraz ismi çok hoşuma gidiyo dedim sizede bi soruyim..Bu arada allah bağışlasın size🥰
Kdjhjhhj BirAskMasali1323 bence hiç kulak asmayin koymak isterseniz koyun bu arada teşekkür ederim rabbim sizede evladiniz bağişlasin inşallah 🦋
sedef_kayakrts BirAskMasali1323 24 haftalık olucaz yarın ben de poyraz diyorum babası can diyor Poyraz can düşünüyoruz ulu , yüce sert rüzgar anlamı analizine baktım gayet iyi gibi ama hala emin değilim 😅
Aybarssmom Tugbacim34 ilk çocuğum Aybars. Eğer ikinci erkek olsaydı biz de Barlas koyacaktık. İlk defa bu ikiliyi sizden duydum. Adlarıyla yaşasınlar çok güzel bence
Tugbacim34 @Aybarssmom yukarıda bir kullanıcı daha aynı bu iki ismi koymuş oğullarına. Gerçekten iki isminde anlamı çok güzel, Hepsi isimleriyle yaşasınlar inşallh canım, bahtları güzel olsun rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın evlatlarımızı ☺️🙏