AsliArsln91 Dayes biz de Deniz Alp koymak istiyoruz 🥰🥰 huyuna etkisi nasıl sizce bana çok sakin bir isim gibi geliyor deniz 🫶
Dayes AsliArsln91 Benim oğlum maşallah deyim sakin bir çocuk tabi arada beni çıldırttıgı zamanlar olmuyor mu oluyor ama o da normal çocuk daha 😊 Hemde çok zeki masallah verdiği cevaplara biz yetişemiyoruz 😊 Çokca öneriyorum yani Deniz Alp ismini 🩵
Hazalaskin Betuulll1 oğlum olsaydı eğer ismi Aslan olacaktı. İlk kızımın adı Asel şuan yine kıza gebeyim bu bebeğimin ismi Cemre olacak. 🫶
[silindi] Helbestt @Berivanznr merhaba kızlar ikinizin de isim öneilerini beğendim. bizim cinsiyet belli değil ama Renas ve Demhat diye şimdilik iki ismimiz var. sizde başka isimler varsa yazmaya devam edin listeme ekliyim:)
Berivanznr [silindi] merhabalar Canım Umarım istediğin gibi olur Senin seçtiğin isimlerde kulağa hoş geliyor Biz magnet kapı süsü vs yaptırdık isme özel artık değişme gibi bir lüksümüz yok:) Olsada Değişmeyiz de gerçi artık Aklıma güzel hoş nadir isimlerden gelirse yazarım sana
Helbestt [silindi] Ardıl,Armanc, Rohat,Bager,Bahoz,Hebun Biz bunlari da düşünmüştük siz de bı değerlendirin🙂
Mucizem24 Dayes ay maşallah benim oğluşum 2 aylık sizi de Deniz kız ismi başka isim mi yoktu diye zorbalayan oldu mu tutup yerde sürüklemek istiyorum da😅
Dayes Mucizem24 Yok aksine ben hep erkek çocuklarda gördüm Deniz ismini o kadar kız ismi varken Deniz de koymasinlar 😂
Bahar-sarioglu Maviyesil121212 İlk oğlumun adı Rüzgar 💙 İkincisi de Poyraz olucak💙 Allah’ım nasip ederse inşallah 🤲
mandalina-12 Bhrmolo yaaaa ne güzel🌸 bende rüyamda gördüm başka isim koymuştuk cesur gördüm cesur olsun dedik🥰🥰