Esrakray @“Ahsennesli” amin inşallah rahmime düştüğünden beri yağız efe diye dokunup seviyorum öyle de kaldı değişmek istemedik eşimle 😍
Esrakray @“Ahsennesli” bazı insanlar bana neden bu isim başka isim de düşun falan filan diyen oldu hiv aldırış etmedim şimdi oğlum doğmak üzere son haftada hala da ismi aynı sizde kararınızı değişmeyin ☺️ güzel isim
Aylaninannesi123 Tugbacim34 İlk oğlumun ismi Aybars ikinciye Barlas koyacaktık olmadı. İçimde hep bir yaradır. Sizin adınıza çok sevindim ismiyle yaşasın paşalar 🌸
Tugbacim34 @Aylaninannesi123 Allah razı olsun canım. Hepsi ismiyle yaşasın. Niye içinde yara canım kötü düşünme. Rabbim sana bir erkek evlat daha nasip eder inşallah ismini barlas koyarsın 🥹
Aylaninannesi123 Tugbacim34 Doğana kadar Barlas olan ismini isim yazdırmaya gidince son anda değiştirdiği için eşim. Oğlum 10 aylık asla ismini söyleyemiyorum birdaha olsa da Barlas koyamam o onun ismiydi gibi hissediyorum çünkü 😔
deryaa_milena Kerem koymayı düşünüyoruz Atlas da olabilir ama herkes Kerem daha güzel diyor hala kararsızım 😀
Tugbacim34 @Aylaninannesi123 ay niye öyle birşey yaptı ki. Bari iki isim koysaydı ya büyük düşüncesizlik etmiş eşin. Göbek adını barlas koysaydın keşke kuzum. Sende inadına barlas de çocuğuna.
Aylaninannesi123 Tugbacim34 Hiç bir şekilde seslenesim gelmiyor o da zaten babamın adı ve barlas olsun dedi istemedim ikimizin babasının adı oldubama nefrft ediyorum isminden. Çocuğumun adı minik kaldı resmen minik diyorum