Plakkafa_ Buketdemirkol Tam 19. Haftada hissettim hatta gece neden hissetmiyorum diye üzülüp uyumuştum sabah işe gittim yürürken bi tekme hissettim şuan sürekli hissediyorum hatta bazen hiç durmuyor aşırı keyifli ve güzel bise 🥰🥰❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Kardelen120o Buketdemirkol benimde ilk bebişim 19 haftaliken hareketlerini hissediyodum şumdi 21 haftalık olduk tekmelerini falan aşıri hissediyorun uzandıgim zaman durmuyo 😁
Harikuladeee İlk gebeliğim ve daha dün gece 23 haftamıza girdik gece yarısından sonda uzandığımda sol tarafımda iki minik tekme hissettim elimi koydum ve kabartılar oldu cok heycanlıydı hala da ara ara içimde fokurdama gibi seyler hissettimm
Newmom1234 Buketdemirkol ilk gebeliğim 16. Haftamda hissettim mi hissetmedim mi tam karar verememiştim ama farklı hissetmiştim sonradan sıklıkla hissetmeye başladım 🌸🥰
Karahisari Buketdemirkol 12den sonra seğirme diyorlar ya öyle hissediyordum galşba ama ‘heh bu bebekti’ diyemedim ney olarak. 16.haftada ilk hareketini hissettim kızımın. Sonra da her akşam yattığımda hissediyordum. 17-18ken dışardan da görmüştüm tekmesini. Yavaş yavaş otururken de hissetmeye başladım derken kıpır kıpırız şimdi 🥰 22+4 idik bugün
00pamuk00 Buketdemirkol İlk gebeligim ve 16.haftamda hissettim simdi 21+5iz ilk hissettiğim andan itibaren her gün duzenli hissettim artik tekmelemeye vurmaya başladı bile şimdide acayip hareketli anası kılıklı kızım yerinde duramıyor masallah 🥰
aygul-7138 Buketdemirkol 19. Haftamda hissetmeye başladım şu an 23 haftaligim daha net hissediyorum ilk gebeligim 🐣🐣