Buketdemirkol Kızlar bu ilk gebeligim ve içimde bir heyecan bir an önce hissedeyim onu istiyorum peki siz ilk bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz?
Deletedmom_85 Buketdemirkol Ben 15. haftanın sonlarına doğru pitirtilar hissetmiştim 16.haftada biraz daha sıklaşmıstı hareketleri. 17.haftaya girdiğim haftadan itibaren hergun düzenli hissetmiştim.
Buketdemirkol Giiizem bende 17. Haftadayim gece böyle birşey döndü gibi oldu ama sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var 😃
Aleve 19 gibi az hissediyorsun akşam ama anlamıyorsun 21 den sonra tamamen akşamları ozellikle tekme minik minik atıyor ve dışardan bakınca da görünüyor minik kalp atımı gibi
Lavin___ Deletedmom_85 ben de böyleyim kimse inanmaz diye söylemiyorum ama ilk gebeliğim olmasına rağmen 15. haftadayım hissediyor gibiyim bi şeyler 🥰🥰 özellikle çok yürüdüğümde veya gece yatarken
Niloyaaaaa Deletedmom_85 benimde aynı sizin gibi olmuştu hatta eşim bana inanmadı gazdır o dedi 16. Haftada doktora gittik ben söylemeden doktor bana hareketleri hissediyorsundur sen dedi çünkü plesentam arkadaymış ve göbek ince olduğu için hissedersin demişti zaten sonrası geldi hep kıpır kıpır bir oğlan maşallah 😅
kader_ozol Buketdemirkol ilk gebeliğim de 20. Haftayı bulmuştu hissetmem. Suan ikinci gebeliğim 16. Haftada hissetmeye basladım
Lalemmm12 Buketdemirkol 16 da damar segirmesi gibiydi oda geceleri yatağa girip rahat uzanınca başlardı tam net ise 20 haftadan sonra 26 da tekmelerini hissetmeye başladım dönüyordu mesela
Funda1636 Buketdemirkol ben de 20. Haftada hisettim ama her gün değil 2 güne bir sanırım baştaki hareketler
MonicaGeller Funda1636 benim 2.gebeliğim 18.haftadayız. bir gün yerinde durmuyor çok hızlı vuruyor şok oluyorum. Ama sonra 2 gün pek sesi çıkmıyor😅 küçük küçük kıpırtılar şeklinde oluyor
denizalismom Buketdemirkol 19. Haftadan sonra çok net hissetmeye başladım oğlum çok hareketliydi doğdu hala öyle 😂