Brgulll pnarsedat_33 her günde içilmez tabi canın çektikçe ayda bir icebilirsin tabi bir sorun olmuyor
Devrim2024 Cnm vala benimde aşırı kola istedi hergun de bir bardak içiyorum inşallah çok zararı yoktur eşim izin vermiyor ama oğlun istiyor diye as izin veriyor 🤣🤣🥰🥰
zeliskya pnarsedat_33 doktorum asit değil şeker zarar verir demişti ara sıra içiyorum ben de maalesef içmesek iyi ama
myangelson pnarsedat_33 abartmadan içilebilir normalde de zararlı olan birşey zaten. Ben hamileyken çok nadir içerdim onda da yarım su bardağı falan nefsimi koreltmek için
Boncukk123 pnarsedat_33 Bir bardak kolayı böbreklerin sağlıklı şekilde atması için 32 bardak su içilmesi gerektiğini bildiğimden beri canım istemiyor canım. Bir ara aşırı istiyordu canım geçti şükürler olsun ki içindeki tek zararlı şey de şeker değil sadece malesef o yüzden içme lütfen canım
pnarsedat_33 Boncukk123 gebe kalmadan önce aşırı içerdim şuan içmiyorum ama arada canım çok istiyor 1 bardak içiyorum abartmicak sekilde
Boncukk123 pnarsedat_33 yine de çok dikkatli ol canım normalde de böbrek çalışması çok önemli ama gebelikte ekstra ilaç kullanılmıyor zaten bol bol su iç 🌸
Zeynooooooo pnarsedat_33 valla iciyorum hatda belki hergun veya 2gunden bir iciyorum insallahki ziyani yoktur
Canan-06 pnarsedat_33 valla içim bazen çok yanıyor bir bardak içiyorum haftada bir anca sık içmiyorum
balim35 @pnarsedat_33 canınız çok istiyorsa arada içmekten bisiy olmaz bence 😅 şimdi değil de yazın iyi gider sıcaklarda
Sinemyiss Kendimi tüm zararlı yiyecek içeceklerden tutabiliyorm ama şu kola meselesinde tutamıyorum bende 1 bardak içiyorum keşke içmisik :(
Zeynepkrkytlli pnarsedat_33 kola normalde de çok zararlı ama arada sırada içmekten bı şey olmaz Ha sürekli içmek tabiki zararli