Elfsrkn Özel hastanede bebek kilosu farklı devlet Hastanesi’nde farklı çıkıyor arkadaşlar hangisi daha güvenli doğru bilgi başınıza geldi mi
Cihangir09 Elfsrkn özel doğru bilgiyi verir çünkü malesef devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok kötü
huysuz__ Elfsrkn benim ikisinde de devlet daha doğru ölçüm yaptı ama doopler ile ölçüldü orda o yüzden daha doğru sonuç aldım özele göre.
Hatice_00 Cihangir09 yanlış her özel doğru değil bana üç kiloyu geçmiş doğana kadar üç buçuk olur denildi 2.920 dogdu
Cihangir09 Hatice_00 yanlış değil malesef makinesi kötü olan bir özele denk gelmişsiniz. Önemli olan makine ve doğal olarak şehir ve araştırma hastaneleri dışındaki devlet hastanelerinin malesef makineleri çok eski. Ozellerin genelinde makineler yeni olduğu için daha doğru ölçüm alıyor. Tabi doktordan doktora bile değişir ölçüm alabilmesi ama genel olarak özeller daha yakın bilgi verirler hatta devletler çoğu zaman boy kilo bile söylemiyorlar orası ayrı yani yanlış bişey söylemedim ☺️
Damlaozzz Devletteki cihazda bana 750 800 arası kilosu dedi özeldeki doktorum 784 gram dedi net bi şekilde. Devlette boyuda söylemiyolar cihazdan kaynaklı heralde
Ezgi2 Bence özel doğru çünkü o ultrason cihazında simsiyah bebek bile görünmüyor ve özelde tam gramı gramına detaylı ultrasonla aynıydı ordan emin olabiliyorum
Pamuk Bence devlet doğru ölçüm yapıyor.Riskli gebelikten hem özele hem devlete GİTTİM.Bebegim devlette söylenen kiloda doğdu.
Evremo Doktora ve cihaza göre değişiyor bence. Ama genelde özeldekiler doğru çıkıyor. Benim doktorumun cihazı çok iyiymiş kendisi de perinatoloji uzmanı zaten kilosu çok oynar mı dedim en fazla 50 gram oynar bende dedi. Baya emin kendinden görecez bakalım.