Esmanurs E_Duha canım bende eşimi kırmamak icin yaptım böyle bir hata. İnan hata cünkü cocuk 3 yasında ve hala içime sinmiyor. Pişman olacaksın ileride. Annen seni rahatlatmak icin öyle diyordur benimli de aynı cümleleri kuruyordu. Sonuç: cocugun bir adı Mahmut 😂😂
E_Duha Esmanurs yaaa napim eşim çok iyi beni hiç kırmaz ikiletmez ilk defa bu kadar çok istiyor bi şeyi kıramam koycam mecbur tek çoçuk olmasaydı gene koymazdım ama tek çoçuk ablan abin kardeşin koysun bize ne gbisindennn yapardım da yokk ☺️
Twinsmom16 2727dfne dil karısabiliyor söylerken kesinleşince yeniden düşünebilirsiniz erkek ismi için
Yesimdeniz 2727dfne ben erkek olsaydı atlas veya Eymen koyucaktım ama kızım olucak alya mira veya almira koymayı düşünüyorum
merveslife İkiz bebeklerim var :) cinsiyetine göre durumlar değişeceği için bir kaç seçenek belirledik. 2 kız olursa ; Alya-Asya 2 erkek olursa; Aras -Ayaz 1 kız bir erkek olursa ; Alya - Aras
Lavin___ Bizim de “sanırım” kızımız olacak 😅 Duru Ela inşallah yarın kesinleşecek gibi cinsiyetimiz🙏🏻 Erkekse Mert , Efe , Ege , Çınar bunlar var aklımızda bakalımm
maysanur Kızımız olacak Gökçe, Beren, Duru isimleri arasında kaldık bizde Oğlumuz olsaydı Göktuğ koyacaktık :)
perihankrkya 2727dfne ilk oğlum oğuz ali ikici oglumun isminide oglum dogunca koymustum erkek olursa bidaha diye simdikide erkek olacak ozan alp koyacagiz 🥰