Kayraninannesiii Safie2020 perinatoloji sıra veriyo ama normal gebe polikliniğini bilmiyorum yinede randevu alin isterseniz
MasaLeyla06 Safie2020 git sen canım veriyorlar bende iki kere öyle gittim mecbur randvu olmayınca hatta 2 hafta önce geldiğin için randevuya gerek yok dedi sekreter
Safie2020 mystery00 erken gitsek de her koşulda vermiyorlar mi acaba Bilkent saat 11 e kadar falan randevusuz olsada sıra veriyor da
Safie2020 Kayraninannesiii olmazsa acile giderim artık cuma gitmem lazım son kontrol. Pazartesi sezaryen var
Safie2020 MasaLeyla06 ben bayadir etlige gitmedim verirker mi acaba etlik bana çok yakın ama Bilkentte doğum yapmayı düşünüyorum
madameux Safie2020 etlik kadin dogum zubeyde hanimdan tasindi bu nedenle bilkentten cok cok daha iyi doktorlari yeniden değerlendir istersen
Safie2020 madameux benim bir şeyim kalmafi artık günüm bitti pazartesi doğumum var . Etlik bana çok yakın ama güvenemiyorum bilkent uzak olmasına rağmen orda doğum yapacağım
Anne8- 10 gün içinde hastaneye giriş yaptıysan kadın doğum bölümüne sıra veriyorlar ama 10 günü geçirip randevusuz gidince sıra vermiyorlar diye biliyorum