Swraksya Bastın travel aldım bende çok içime sindi hemde çok hafif tek başıma rahatlıkla kullanabileceğim bir model chicco liteway plus aldım
Englishteacher Yildiz20 Swraksya bak bu da tercih edilebilir bizim de listemizdeydi chicco liteway plus yine çok kullanışlı bi model hem de uygun fiyatlı.
Arife3507 Englishteacher bana o araba cok agir geldi ona da bakmistim. Gerci benim kas rahatsizligim var o yuzdende farkli hissetmis olabilirim
Deletedmom342 Elimde hiç kullanılmamış beneto travel sistem bebek arabası var kurulu bi şekilde duruyo isteyen olursa uygun fiyata verebilirim.
Zbyde Kaya1902 bebeto nun aldım kullananlar memnun instagram da kanzbebekartal sitesinden almıştım çokta uyguna geldi
Englishteacher Arife3507 Allah allah kaç kg acaba chicco🤔 ozaman travel sistemlerden tamamen uzak durun derim 🤷🏻♀️
Englishteacher Arife3507 6.5 kg mış chicco. Benm aldığım araba da 7 kg pusetli bastonlar için çok iyi ağırlıklar aslında. Macleren sherpa var puset takılamıyor sadece baston kuzenimin traveldan sonra geçtiği araba 5 kg en hafifi o ama ilk aylar kullanımı yok
BetlAkdenizKaymak Joie litetrax3 aldık canım ebebeğin indiriminden baya uyguna gelmişti pusetli olarak sök tak yapmıyorsun direk arabanın orjinal haline takıyosun sürüşü falan gayet güzel şuanlık oğlum içindeyken nasıl olacak bakalım
tomurcukannesi Kaya1902 elelebaby e bakın derim instagramda. Fiyatlarıda uygun ben ranger modelini aldım çok memnunum aşırı hafif yumuşak manevralı ve kolay açılıp kapanabiliyo pusetide çok kolay takılıyo
Gulsum2308 tomurcukannesi canım internet sitesinden mi aldın ürünü? Ayıptır sorması ne kadara aldın bende elele baby bakıyorum
1850 Kaya1902 joie litatrex 4 travel sistem aldık.kullanıslı pusetlı fazla agır olmayan bir araba . Cok arastırdım. Haftalarca baktım dıyebılırım. En cok ıcıme sınen bu oldu
Fikriyeee TimuinMeliskdem fiyatı ne kadar dı peki bende almak istiyorum o modelden sizce kullanışlı mı
Kaya1902 Hanus bende bilemiyorum çok kararsızım hem bana çile olmasın hemde duruşu şık bişey istiyorum 1000 tl ile başladık hayırlısı 🙏😁