Senabingol İki tanıdığım orada doğum yaptılar memnun kaldılar bende muaneye gidicem zar zor 2 hafta sonraya randevu bulabildim hangi doktora gidiyorsunuz kontrol için. Belki doğumumu da orda yapabilirim memnun kalirsam hiç memnun kalan var mı❣️
3_oglan_annesi Senabingol dogurmadm muane oluyrm alper Türkoğlu ve demet Acar ii alper beye gttm memnun kaldm demete gitmedm ama ii diyolar siz hangisine randewu aldnz
Msydn6 Senabingol ben 3 yıl evvel pandemide sezaryen doğum yapmıştım çok memnun kalmıştım şuan 27+3 haftadayım yne orda takipliym doğumda yine orda olcak inşallah en iyiler Alper Türkoğlu ve Demet Acar bu ikisine denk gelirseniz gerçekten çok şanslısınız diyebilirm🌸
AmineErva Senabingol ben hiç gitmedim ama.kizimin okulu da iki veli orada doğum yapmışlar aşırı memnunlar hatta ben özele gittiğim için kızıyorlar bana
Senabingol 3_oglan_annesi alper doktor benimde cinsiyetini ogrnemedim 19 haftalık özele de bir kere gittim göstermedi kendini
Senabingol Msydn6 aa teşekkür ederim bende orada doğum yapmayı düşünüyorum ilkinde özelde yaptım şimdi artık Zor mecbur devlette
3_oglan_annesi Senabingol normal odada tek oluyo ama doğum snrasi başka odaya geçiyor sezaryene ameliyat snrasi yine başka odaya geciriyolr şanslıysan tek oda dglse çift kişilik malisef