Mrv1117 Detaylı ultrason için nasıl randevu almam gerekiyo normal randevu mu alacağım kadın doğum bölümüne bilgisi olan varmı?
Merveeski Mrv1117 ben önce kadın doğuma gittim ordan yönlendirdiler sekreterlikten randevu verdiler detaylı ultrasona
Merveeski Mrv1117 12 haftalık gebe iken gittim 21. Haftada girdim detaylıya siz kaç haftalık gebe iseniz hesaplama yapıp ona göre veriyorlar detaylı ultrason gününü
Merveeski Mrv1117 bu ay sonuna verirler diye düşünüyorum bu haftaya kadar çoktan detaylı için yönlendirmesi lazımdı hiç sormadı mi doktorunuz detaylı ultrason günü alıp almadığınızı
Mrv1117 Merveeski takipli olduğum hastane bu testleri yapmıyor oraya gidiyorm testler için randevu bulamadgim için gidemedim oyuzden böyle oldu yaparlar inşallah
Maserzek Kadın doğum yönlendiriyor. 2 ay öncesinden randevu almanız gerekiyor. Ortalama 20. haftadan sonra bakıyorlar.
Maserzek Mrv1117 dolu diyorlar genelde. Kadın doğum istemi atmıştı ben 4 gün sonra gidip randevu aldım ona rağmen bana ‘ bu tarihde gelmezseniz başka gün yok ’ dedi sekreter. Yinede şansınızı deneyin