zeynepl78 arkadaşlar 33 haftalık bebek kilonuz kaç acaba bugün doktora gittik merak ediyorum doktor önde 10 gün dedi iri bebek falan dedi
mrsckmkc zeynepl78 32de gittiğimde 2400dü iri bebek 2 hafta önde gidiyor dedi 35te gittiğimde yine 2 hafta öndeydi 3170lerde çıktı kilosu
Yadis zeynepl78 benim bebeğim iri bebek boy ve kilosu baya önden gidiyor malesef 33. Haftam bugün şimdi doktordan çıktım tam 3 kilo
zeynepl78 Badgirl_ 2600 geldi suan bakalım ikinci bebeğim ilk kızdı tam 37 de doğdu oda 3850 doğmuştu sanırım bence bu tamamen yapısal oluyor
zeynepl78 Serendipce evet benimde şekere bakıldı şeker falan yok 9 kilo aldım kendim suan ama bakalım bu ara aşırı acıkıyorum alırım son ay gibi
zeynepl78 mrsckmkc oy maşallah kuzuya sağlıkla gelsin genetik oluyor gerçekten yemekle içmekle alakası yok
mrsckmkc Serendipce gebeliğin başından 7.aya kadar falan sürekli ev yoğurdu tükettim yulaf, muz, ceviz, bal, süt düzenli olarak tükettim
mrsckmkc zeynepl78 âmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🙏 ben 3500 gram doğmuşum eşimde aynı şekilde ama bu minik bizide geçecek 😅
zeynepl78 mrsckmkc bende zaten hep şişko cocuk muşum sonra zayıflamışım 174 boyum kilom 62 eşim desen oda uzun haliyle cocuklarda iri oluyor