Nergizos Busebusee anladım cnm. 4 yumurtam var. İğne yapmaya devam ediyorum. Endometriyum 9 mm dedi normal mi bilmiyorum
Hilal1407 Sani çift embriyo olduğunu doktorunuz filan mı söylüyor nasıl oluyor sayıyı siz mi belirliyorsunuz
Busebusee Hilal1407 doktorunuza ıstersenız sorun ıstege baglı bazı doktorlar kabul edıyor bazıları rısklı dıye etmıyor 🤷🏻♀️
Hilal1407 Busebusee siz kendiniz mi istediniz bende ikiz gebelik istiyorum onun için 2 embriyo transferi olmak istiyorum
pikacuu_ Bende Şuan tedavi sürecindeyim hafta içi toplama işlemi olcak inşallah transfer ne zaman yapılır bilmiyorum
Busebusee pikacuu_ 2adet gecırmenızı beklıyorlar rahım dınlendırme dıye gecıyor eğer dondurulacaksa taze transfer ise süreç farklı
Busebusee pikacuu_ cıft olunca evet biraz zor oluyormus tekının tutunması ve gebelıkde rısklı oluyormus erken dogum , düşük vs gibi doktorum tek diyor bize 🙏🏻🌸
Arasmom_ Bende aşılama tedavisine başladım. Gonal f kullanıyorum pazartesi yumurtalık takibim var çok korkuyorum. İlki fazla folükül gelişti diye iptal edilmişti