ogrtmn_27 Merhaba hanımlar perdelerin bembeyaz olması için sizler neyle yikiyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevvalll42 ogrtmn_27 beyazlılar için tursil bide kesinlikle çamaşır sodası beyaz kıyafetlere olsun ev eşyalarına olsun kullanıyorum kar gibi oluyo valla küçük paketlerde satılıyo A101 de var deneyin
Bendiyebiri_ ogrtmn_27 perdeler için çamaşır sodası kullanıyorum mutfak dolapları içinde bulaşık tableti ve biraz sıcak su birazda bulaşık deterjanı dolapların temiz oluyor
eceyc314 ogrtmn_27 perdelerimi yıkarken makinenin içine bulaşık tableti atıyorum çok güzel yıkıyor. Mutfak dolaplarınıda bulaşık prilli suyla siliyorum. Birde porçözün mutfak spreyi var oda fayansları çok temiz yapıyor
Sevvalll42 ogrtmn_27 arap sabunu kullan bezi değdirdiğin gibi anında çıkarıyo sıcak su ve arap sabunu heryeri silebilirsin bununla
ogrtmn_27 Sevvalll42 mutfakta dolaplarını falan Arap sabunu ve sıcak su karışımı daha sonra kuruluyorsunuz değil mi ?
eceyc314 ogrtmn_27 sprey ama genel temizlik yazmıyor mutfak yazıyor. Yeşil bir kutusu var. Aslında cifin var onlar çok iyi doğanın gücü diye ağır bir kokusuda yok. Ondan da var bende ama yağ lekelerinde porçöz daha iyi