Kızlar sizlere umut olmak istiyorum asla umudunuzu kaybetmeyin
biz 2018 den beri bir yavrumuz olsun diye çok dualar ettik 2 kere aşılama denedik eşimde sperm hareketsizliği ve şekil bozukluğu vardı bende de pko + fazla kilo ve insülin direnci
Adım adım ilerlemeye karar verdim ilk olarak kilolarımdan kurtulmam gerekiyordu hem anne hem bebek için riskli gebelik olmaması adına hemde kendimi iyi hissetmem için mide ameliyatı oldum iyiki olmuşum keşke daha önce olsaydım güzel zayıfladım adetim düzene girdi sağlığıma kavuştum 8 ay korunduk korunmayı bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim hiç unutmuyorum 1 Nisan sahur vaktiydi adetim ameliyattan sonra günü gününe geliyordu 2 gün gecikmişti o kadar aklımda yoktu ki anca akıl edip test yaptım diğer zamanlarda günler öncesinde yapan ben 2 gün geçince test yaptım anında çift çizgi çıktı çok ağladım sevinçten gözlerime inanamadım tekrar test yaptım aynı şekilde oldu rüya gibi sürekli gülümsüyorum Rabbim hiç ummadığımız anda mucizemizi bize yolladı şuan 10 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çoksa sabır ve kilonun da ne kadar hamile kaldığını zorlaştırdığını bilin mümkünse diyet yaptın kilonuz varsa ben insülin direncinden dolayı yapamıyordum ameliyatı tercih ettim 30 kilo verdim çıtı pıtı anne adayı olmak çok daha başka eşinde sorun olan varsa ben eşime hergün vitamin + D3 ve çörek otu kapsülü (bunu araştırın her derde deva) bunları düzenli kullandı bunların etkisininde olduğunu düşünüyorum 2 kere aşılama tutmadı normal yolla gebe kaldım hiç birşey imkansız değil kızlar