Damlacash Merhabalar ben 36+4 haftamdayım sabahtan mide ağrım ve kaşık ağrım var şimdide bana düzenli gibi gelmeye başladı karnım küçülüyo ve sertleşiyo 20-30 saniye sürrüp rahatlıyo suyum yada nişan gelmedi acaba bu gerçek sancımıdır 😳😳
_Rojbin_ Damlacash duzenli ve daha da sıklasirsa sancıların öyle görünüyor yalancı sancida olabilir bende de aynı adet olacakmisim gibi ağrılar gelip gidiyo 36 haftaligim 🙏🏻
Melek0606 Damlacash doğumun olabilir açılma sancısı gibi çünkü dakika tut lütfen 3 günü falan bulur gibi tahmin ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza 🤗
Damlacash Daha öncede yalancı sancılarım olmuştu ama karnım hiç bu kadar kasılmamıştı umarım ben abartıyorumdur 🙏🏻🙏🏻
_Rojbin_ Damlacash bende de aynı durum vardı aşırı karın sertlesmesi ve sağ tarafım da kasik bölgesi bel ağrısı geceleri başladı
Damlacash @“Melek0606” şimdilik 10 dakika gibi gözüküyor saat tutuyorum hastane zaten bi sokak arkamda olmadı hemen giderim 🐥
Ebruucar Damlacash bi avazda kurtulursunuz inşallah 🌸 aynısını çekiyorum şuan beş dakka önce bi sancı girdi bağırtacak şekilde. Nefesim kesildi. 36+4 üm bende. Ama su nişan olmadığı içinde bilmiyorum gerçekmi yalancımı. Dün geceden beri bacak aramda aşırı bi ağrı var zaten şuan da inceden adet olucakmışım gibi bi sancı sol kasığımda. Bekliyorum bende gelicekmi tekrar sancılar diye nöbetteyim 🤷♀️