bı gun buraya güzel haberlerımı vermek ıcın gelecegım demıstım ve rabbım nasıp etti.
2 sene önce tam bu tarihte hamıle olduğumu ogrendım, evlenmeden önce adet duzensızlıgım vardı kılo verdim duzeldı 2. Ay hamile kaldım. Gebelıgımı cok düşük değerle ogrendım 15 gün kımyasal dıye ağlattılar beni, keseyı gördüm kanamam oldu düşük rıskı dıye 3 ay yattım. Tam hersey duzeldı dedıler oğlumun böbreklerinde sorun çıktı, o da bıttı derken bebeğime gıden damarlarda sorun olduğunu rahım ağzı yetmezlıgınden erken dogum olacağını söylediler oyle de oldu. 2.5 ay yattım bir gece anıden suyum geldi 33 haftalık doğurdum, oğlum 23 gün küvezde bense 10 gün hastanede yattım enfeksıyondan. Bebegımı aldık sukur hersey bıttı derken, 2 aylıkken rsv oldu o süreçte cok sorunlar yaşadık esımle aılesıyle boşanma aşamasına kadar gelmıstık. Bebeğim rsv oldu 10. Gün hastaneye yatırdık ve aynı gece telefon çaldı bebegın durumu krıtık acıl gelın dıye. Gittik ve bızı yanlarına çağırdılar yüzüme baktılar bırı ağlamaya başlayınca anladım. Oğlumun cansız bedenını gördüm, tabutunu taşıdım, gasılhanede buz gibi bedenine dokundum. Yalvardım bırakın o yaşayacak dıye ama yaşamadı yavrum melek oldu. Çok ağır şeyler atlattık tam bebek ıstemeye karar vermısken pcos olduğumu öğrendim, adet duzensızlıgı yaşadım aylarca 2 kere tedavi gördüm nasıp olmadı. Esım testler verdi doktor varıkosel ameliyatı gerekiyor dedi, bu süreçte benim tamamen umudum bıttı maddi manevi cok zorlandık cok ağladık. Ben anne olamayacağım dıyordum, ımkan vermedım hıc oğlumdan sonra nasıl anne olurum dıyordm. Ağır ımtıhan yaşadık ıstedık verdi Allah sonra geri aldı sonra uzunca bır süre vermedı. Bugün regl günümdü, kalktım test yaptım sabahın 7 sinde bır de ne goreyım ıkı tane çizgi. Eşimi uyandırdım ağlamaktan konuşamıyorum bıle gıttık kan verdık kesınlestı, dün cok dua ettim rabbım duamı kabul etti. Gerçekten yıllarca olmayan 1 gece de oluyormus bugun gebelıgımı ogrendım 2 sene önce yine aynı gün oğlumu ogrendım rabbım ne büyük aldığını geri gönderdi. Allahtan tek ıstedıgım melegımle yasayamadıklarımı yaşamak bir daha ben dahil kımsenın böyle bı acıyla ımtıhan olmaması. Benım için cok dua ettınız emın olun bende cok dua ediyorum Allah razı olsun. Umarım bebısım benimle kalır benı bırakmaz❤️