tubaysima Malumunuz büyüdük ve sarktık😑 Göğüsler eski haline dönüyor mu Emzirmeyi bırakınca mı düzelecek nasıl olacak bu işler 🥴
4ysegulec tubaysima Henüz bir bilgim yok ama göğüs korseleri var ondan kullanan da baya var işe yarar mı bilemiyorum bir fikir olur belki.
Okyanusolmak tubaysima valla ilk cocugumu 3,5 sene emzirdim pek bı değişiklik olmadı eski haline döndü. İnşallah ikinciden sonra da döner 😅
1prensesannesi__ tubaysima spor yaparsan düzelebilir ama azda olsa deformelik kaliyo buyuklugu degismiyo ama eski bedenine dönuyo benim bayagi bozuldu gogus korsesi denemek istiyorum ise yarar insAllah
Tugbacim34 @ZeynepDuru17 ikinci hamileliğim ve aynen öyleyim, eskiye dönmüyor valla çok emzirirseniz, emzirmezsen döner 😂😂😂
ZeynepDuru17 Tugbacim34 isterse bir gün emzirsin dönmez canım benimde dönmüyor para olacak yukarı doğru topla diyeceksin doktora 🤣🤣🤣🤣 ay hiç güleceğim yoktu
melike2700 tubaysima emzirmeyi bıraktıktan sonra eskisi gibi dik durmuyo 🙄😂 nenelerin memelerine benziyo
ZeynepDuru17 Tugbacim34 ulan karnım ağrıdi gülmekten Allah iyiliğinizi versin inek memelerine döndü iyice 🤣🤣🤣🤣🥴