ZeynepDuru17 Yesimdeniz sizin biraz dhaa var ama zaman çabuk geçiyor 🥹 sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
sedanur4004 ZeynepDuru17 genelde 35 36 dan sonra veriliyor benim annem sehir dışından gelecek izni onceden ayarlaması gerektgi için erken aldık
sedanur4004 ZeynepDuru17 özele mi gidiyorsnz devlete gidiyorsanz devlette cok gec veriyor genelde 38. haftada gün veriyorlar
Yesimdeniz ZeynepDuru17 evet ama belli olmuyor erkenden gelebiliyo bebişler bundan 3.5 sene önce doğum yaptım 36+5haftalık doğdu oğlum amin cümlemizin
ZeynepDuru17 sedanur4004 devlete gidiyorum yarın verir inşallah ya bunaldım gün vermedikçe stres oluyorum 38 de alcam dedi geçen hafta sordum da inşallah yarın verir
ZeynepDuru17 Esra_Omer_21 vala sizi anlıyorum gece de aynı gündüz de aynı Allah’ım yardımcımız olsun 🥹🥴🥴
ZeynepDuru17 Yesimdeniz benim iki kızım var ikiside 38 de sezeryan alındı tabiki ne olacağı belli olmaz doğum bu sağlıkla gelsinler inşallah da gerisi olur biter Allah’ın izniyle
Yesimdeniz ZeynepDuru17 evet aynen öyle benim normal doğum ilk gebeliğin sadece tam gününü doldurmuşlar diğer 3.ü 37 38 36 doğdu bakalım bu kaç haftalık doğacak