ZeynepDuru17 Kaç haftalık oldunuz kızlar doğumlar bellimi gün aldınızmı tek daralı uyuyamayan bunalım geçiren doğurmak isteyen ben değilimdir die düşünüyorum 🥹🥺🤣🙊
Nazarboncuguu ZeynepDuru17 36+0 🥰 Bu hafta çatı muayenemiz var.Doğum şekliniz belli olunca aşağı yukarı bir tarih veya tarih aralığı çıkar diye düşünüyorum ortaya🫣 Siz kaç haftalıksınız🌼
ZeynepDuru17 Nazarboncuguu aynıyız sizinle 36 haftalık benimde yarın kontrolüm var inşallah doktor gün verir die dua ediyorum 😍🙊
ZeynepDuru17 Haticeburak06 bekle sen daha biraz ben ondeyim bı doğurayim iyi biseyse senide çağırırım 🤣🤣🙈
ZeynepDuru17 tubaysima hiç sorma hala geçmedi o kusma mide yanması bazen midemi söküp atasim geliyo 🤣
Nazarboncuguu ZeynepDuru17 Yaa🥰 Bakalım hangimiz önce doğuracak 😅Normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mı🌼
tubaysima ZeynepDuru17 yatsam yatamıyorum otursam oturtamıyorum adam akıllı bi şey yiyemiyorum e aç da kalamıyorum imdat 🤪🤣
ZeynepDuru17 tubaysima vala aynen yeneden içmeden kesildim ben yoğurt meyve bunu yiyebiliyorum başkada yok imdat 🤣🤣
Nazarboncuguu ZeynepDuru17 Tarih belli olursa haber ver çok merak ettim 🫣 Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰