Kutsal_koc Aytlkya yaa çok geçmiş olsun. Benimde karın çevresinde gerilik var doktorumla konuştuk bı 37 yi gorelim dedi de bakalım umarım sağlıkla selametle kucağımıza alırız 🌸🤲
Kubrakstr Eceliza3434 33+3 2630 gr şuan baş çevresi ve göbek çevreside 2 hafta ileriden gidiyor , doktor iri bir bebek olucak sezeryane dönebilir kendini hazırla dedi . Sizde de baş ve göbek çevresi ileriden gidiyor mu merak ettimm
Kutsal_koc Aytlkya önceleri 5 6 gündü ama şuan 2 hafta geriye düştü:( gittikçe artıyor korkuyorum bundan dolayı belki erken alırız demişti doktor 37de
Eceliza3434 Aytlkya ilk kızımı ben 2850gr doğurdum ve inan minik bebek iriden daha iyi hiç takılma hamilelik bile daha rahat geçiyor ama şuan baya zorluyor yani 1 ay daha nasıl dayancam bilmiyorum :(
Merve_3351 Aytlkya bebeğe kilo aldiran besinlere yönel canım çokta strese sokma.kendi kendine az az diye
Kutsal_koc YesimYilmazArdic evet 32. Haftaya kadar kullandım şuan 34 olduk bıraktık. Ve galiba bıraktıktan sonra şikayetler arttı gibime geliyor ayaklarım aşırı sis ve tabana basamiyorum inanılmaz ağrıyor